دانلودیها | دانلود نرم افزار , برنامه و بازی اندروید

آنچه شما درباره خود فكرمی كنید، بسیار مهمتر از اندیشه هایی است كه دیگران درباره شما دارند.

مطالب محبوب این ماه

بررسی حافظه اس اس دی 256 گیگابایتی سری 470 سامسونگ

  • بازدید: 3247 بازدید
  • دسته: موبایل
  • دیدگاه‌ها برای بررسی حافظه اس اس دی 256 گیگابایتی سری 470 سامسونگ بسته هستند

 

ما مدتی است که تکامل درایوهای اس اس دی را دنبال می کنیم و بهترین مدل ها را نیز پس از بررسی به شما پیشنهاد می کنیم. در نسل جدید حافظه های اس اس دی تأثیری که کنترل کننده های جدیدتر در بهبود عملکرد داشته اند را یادآور می شویم. اولین و مهمترین قدم برای دریافت بهترین تراشه های حافظه توسط اینتل در اواسط سال 2008 صورت گرفت که آنها درون درایوهای X25-M پنجاه نانومتری مقرون به صرفه قرار گرفتند که در عین عملکرد قابل توجه، ابعاد کوچکی از یک درایو اس اس دی را دربرمی گیرد.

اندکی پس از آن   اس اس دی سامسونگ ، در اواخر سال 2008 ، درایوهای جدیدتر با کنترلر ساخت Indilinx به نام “Barefoot” شروع به توسعه کرد ، که قابل توجه ترین آنها سری OCZ Vertex بود. کنترلر Barefoot با کاهش همزمان تاخیر SSD در اسلات حافظه ای از نوع Intel X25-M شد.

در اواسط سال 2009 ، مسیر جدیدی از درایوهای اس اس دی براساس کنترلر سامسونگ ظهور پیدا کرد. OCZ سریعاً با مشاهده این وضعیت به توسعه Summit پرداخت. ما از مدل 120 گیگ استفاده کردیم ، اما دریافتیم که کنترلر سامسونگ نتایج مختلط ارائه می دهد ، معمولاً نزدیک می شود و یا در بعضی مواقع نسبت به  Barefoot Indilinx یا Intel X25-M عملکرد بهتری دارد.

زمانی اینتل با نسل دوم درایوهای X25-M خود به سامسونگ کمک نکرد و در این فرآیند درایوهای رقیب مانند OCZ را شکست داد. اولین حرکت بزرگ سامسونگ برای شکستن بازار SSD ، شکست برندی چون OCZ بود و راه را برای کره ای ها هموار کرد. نکته مهم بعدی از طرف شرکتی به نام SandForce بود که کنترلر SF-1200 را عرضه کرد. این تراشه هنوز هم نسبتاً جدید است و یکی از بهترین های موجود بازار محسوب می شود. در حقیقت ، ما تمایل داریم درایوهایی مانند OCZ Vertex 2 را که از کنترلر SF-1200 بیش از Intel X25-M G2 استفاده میکند، به کار گیریم.

رقیب واقعی و سریع دیگر Crucial C300  است که براساس کنترلر Marvell 88SS9174 ساخته شد. با این حال ، سری Intel X25-M G3 در اوایل سال آینده از راه می رسند و این دیدگاه که SSD ها بالاخره بعد از یک سال تقریباً فروش پایین، با کاهش قیمتی هم رو به رو می شوند.

در همین حال به نظر می رسد که سامسونگ با یک کنترلر جدید باری دیگر به بازی که در میان رقبا وجود دارد، بازگشته است. سامسونگ در اواخر ماه آگوست فروش SSD های سری 470 جدید خود را با ظرفیت های 64 گیگ ، 128 گیگ و 256 گیگابایتی آغاز کرد.

سری 470 به طور انحصاری تحت نام تجاری سامسونگ فروخته می شود و فقط دارای یک کنترلر سامسونگ نیست بلکه حافظه فلش NAND سامسونگ را نیز شامل می شود. درایوها دارای برخی مشخصات بسیار چشمگیر هستند ، به عنوان مثال نسخه 256 گیگابایتی که آن را تحت بررسی داریم، سرعت خواندن 250 مگابیت برثانیه و سرعت نوشتن 220 مگابیت برثانیه دارد. برخی از گزارش ها به مصرف انرژی فوق العاده این حافظه اس اس دی نیز اشاره می کنند و بی نظیر است.

جزئیات حافظه اس اس دی 256 گیگابایتی  سری 470 سامسونگ

این حافظه ذخیره سازی در سه نسخه که دارای ظرفیت گوناگون هستند و شامل مدل های 64 گیگابایتی ، 128 گیگابایتی و 256 گیگابایتی می شوند، راهی بازار شدند. هر سه ویژگی یکسان در عملکرد خواندن با سرعت 250 مگابیت در ثانیه دارند ، در حالی که نسخه های 256GB و 128 گیگابایتی ادعا می شود توانایی بالا در نوشتن با سرعت 220 مگابیت برثانیه هم دارند. نسخه 64 گیگابایتی نیز با سرعت 170 مگابیت در ثانیه کمی کندتر است.

تراشه کنترلر S3C29MAX01 سامسونگ دارای دو چیپ حافظه کش 128 مگابایتی DDR2-667 سامسونگ است. این حافظه پنهان برای بهبود عملکرد در بحث سرعت نوشتاری و از بین بردن هرگونه مشکل “تاخیری” در نظر گرفته شده است. از اینکه دو تراشه حافظه کش را پیدا کردیم تعجب کردیم ، یکی در دو طرف PCB ، زیرا هر SSD که تاکنون دیدیم فقط شامل یک تراشه حافظه کش بودند.

PCB استفاده شده در این حافظه کوچک است و به نظر می رسد سامسونگ به راحتی می تواند نسخه 1.8 اینچی سری 470 را بزودی عرضه دارد. ما هیچ برنامه ای مربوط به حرکت در آن جهت ندیدیم، اما با درایوهای کوچک تر 1.8 اینچی که در حال حاضر با قیمت بالا و به عنوان مدل پریمیومی عرضه می شوند، می توان یک حرکت هوشمند را شاهد بود.

همانطور که قبلاً نیز گفته شد، فلش مموری NAND که در این درایو استفاده می شود توسط سامسونگ به تولید می رسد. حافظه 256 گیگابایتی مورد بررسی، توسط سامسونگ با برچسب K9HDGD8U5M راهی بازار می شود. این حافظه از فناوری 30 نانومتری بهره می برد و درمجموع دارای 16 چیپ است که هر آی سی یک چگالی 16 گیگابایتی دارد.

سامسونگ مدعی است که MTBF این حافظه بیش از 1.5 میلیون ساعت است. گفتنیست که این یک تخمین معمولی بوده و اکثر تولید کنندگان SSD های خود را با آن نشان می دهند. علاوه بر این ، سامسونگ ادعا می کند که درایو مقاومت در برابر شوک 1500G را تحمل می کند ، همچنین در بین SSD ها یک مدل استاندارد است.

مانند همه درایوهای SSD ، درایوهای سری 470  توانایی مصرف بسیار محافظه کارانه ای دارند. در حالت آماده به کار هر سه مدل فقط 0.14 وات و 0.24 وات در هنگام فعال استفاده می‌کنند. ضریب قدرت فعال بسیار شگفت آور است زیرا در مقایسه با بسیاری از بهترین SSD ها که ما تا به امروز مشاهده کردیم، استفاده از 2 تا 4 وات قدرت در هنگام فعال بودن هستیم.

درایوهای سری 470 سامسونگ ابعادی 100*69*9.5 میلیمتری داشته و فقط 68 گرم وزن دارند، به لطف طراحی باریک 2.5 اینچی آنها برای هر دو رایانه رومیزی و لپ تاپ ایده آل هستند. همچنین با ضمانت 3 ساله محدود پشتیبانی می شوند.

نرم افزار Magician اس اس دی سامسونگ

سری 470 سامسونگ از دستور ویندوز 7 TRIM پشتیبانی می کند ، اما برای کسانی که آخرین سیستم عامل مایکروسافت را اجرا نمی کنند، سامسونگ راه حلی به نام نرم افزار SSD Magician ارائه داده است. نرم افزار موردبحث سامسونگ که به عنوان SSD Magician شناخته می شود، یک برنامه کم حجم است که به کاربران در حال اجرا ویندوز XP با نسخه SP3 یا بالاتر ، ویندوز ویستا با SP1 یا بالاتر ، ویندوز سرور 2003 (32 بیتی و 64 بیتی) نسخه SP2 یا بالاتر ، و ویندوز سرور 2008 (32 بیتی و 64 بیتی) امکان استفاده از عملکرد TRIM را برای بازیابی اطلاعات از دست رفته دردسترس قرار می دهد.

از نرم افزار می توان برای اندازه گیری عملکرد فعلی درایو سامسونگ 470 استفاده کرد که به دنبال نحوه عملکرد خواندن / نوشتن متوالی و عملکرد خواندن / نوشتن تصادفی است. این امر باعث می شود تا کاربران از چگونگی عملکرد درایو سری 470 سامسونگ خود و همچنین در صورت بروز هر نوع مشکل درایو مطلع شوند.

در صورت نیاز به تنظیم درایو ، گزینه اجرا بهینه سازی برای بازیابی عملکرد اصلی قابل اجرا است. این یک ویژگی بسیار مفید برای کسانی است که از ویندوز 7 استفاده نمی کنند و چیزی است که همه SSDها ارائه نمی دهند. هنگامی که نرم افزار SSD Magician بهینه سازی درایو را انجام می دهد، بخش بنچمارک نرم افزار را اجرا می کند و نشان می دهد که چگونه درایو قبل از بهینه سازی عملکردی از خود نشان می دهد. از آنجا که ما تحت ویندوز 7 تست کردیم، تغییرات چندانی مشاهده نکردیم.

آخرین ویژگی قابل توجه نرم افزار Samsung SSD Magician گزینه بروزرسانی سیستم عامل است. با این حال نرم افزار مورد اشاره موجب تست موفقیت آمیز اس اس دی سری 470 سامسونگ می شود که نباید به راحتی از کنار آن گذشت.

مشخصات سیستم و نحوه تست

ما در این تست از پردازنده Core i7 965 Extreme Edition اینتل بهره گرفتیم. همچنین باتوجه به فهرست زیر چندین حافظه اس اس دی را تحت تست قرار دادیم.

– ADATA S596 Turbo 32GB
– Crucial RealSSD C300 256GB
– OCZ Onyx 64GB
– OCZ Vertex 120GB
– OCZ Vertex 2 40GB
– OCZ Vertex 2 Pro 100GB
– Intel X25-V 40GB
– Kingston SNV425-S2 128GB
– Samsung 470 Series 256GB
– Seagate Momentus XT 500GB
– Samsung Spinpoint F1 1TB

گرافیک از نوع GeForce GTX 480 انویدیا با حافظه 1.5 گیگابایتی بود. سیستم عامل نیز Microsoft Windows 7 Ultimate  به همراه نرم افزار Forceware 262.99 انویدیا، تا بتوانیم تست با ثباتی داشته باشیم.

علاوه بر حافظه های ذخیره سازی مورد اشاره، هارد دیسک Samsung Spinpoint F1 1TB 3.5 “7200-RPM نیز برای اهداف مقایسه بهتر به کار گرفته شده است.سایر SSDهای مورد استفاده برای مقایسه کنترلرهای آنها که شاملSandForce SF-1200 ، JMicron JMF616 ، Intel PC29AS218A ، Marvell 88SS9174 ، Toshiba TC58NCF618GBT و Indilinx Amigos می شوند. مجموعه تست ما چهار برنامه بنچمارک و تست های کپی کردن و بارگذاری فایل های شخصی را شامل می شود.

همانطور که باید بدانید تاکنون ، مشکلی در مورد آزمایش SSD ها وجود داشته که تولید کننده ادعا می کند عملکرد چشمگیر I / O در سطح بالایی مربوط به زمان استفاده است ، اما این عملکرد با گذشت زمان با کاهش سرعتی رو به رو می شود. برخلاف یک هارد معمولی ، هرگونه عملیات نوشتن که برای SSD انجام می شود یک فرآیند دو مرحله ای است، ابتدا باید بلوک داده پاک شود و سپس دوباره نوشته شود. بدیهی است اگر درایو کاملاً جدید باشد و مورد استفاده قرار نگرفته باشد، هیچ چیز برای پاک کردن وجود نخواهد داشت و بنابراین می توان اولین قدم را به راحتی برداشت ، اما این تنها یک بار اتفاق می افتد مگر اینکه درایو کم حجم باشد.

با در نظر گرفتن این موضوع، ما آزمایش خواهیم کرد که چه مقدار عملکردی را می توان انتظار داشت که از هر SSD به مرور زمان از دست می دهد. همه درایوها را در حالت استفاده نشده  آزمایش خواهیم کرد و سپس بنچمارک کامل HD Tach را چندین بار اجرا خواهیم کرد که کل حافظه را دربرمی گیرد. این کاربری سنگین را شبیه سازی می کند و به ما نشان می دهد که چگونه عملکرد در استفاده طولانی مدت تحت تاثیر قرار می گیرد.

با گفتن همه این موارد، تمامی درایوهای موجود تحت تست کاملی قرار می گیرند.

بنچمارک: تست کپی فایل

برای تست ISO شش گیگابایتی ما یک فایل بزرگ تهیه می کنیم و آن را بر روی دیسک کپی می کنیم که با کمک یک کرنومتر به اندازه گیری زمان آن می پردازیم. تست سه بار اجرا می‌شود و نتیجه متوسط ضبط می‌شود ، بیشتر اوقات نتایج یکسانی را شاهد نیستیم. نمودارهای فوق هم زمان انتقال را در ثانیه و هم توان در مگابیت برثانیه نشان می دهد.

عملکرد حافظه سامسونگ 470 Series نسخه 256 گیگابایتی قابل توجه است، اما بهترین رکورد ما تا کنون توسط Crucial RealSSD C300 256GB ثبت شد. این بدان معناست که هر دو درایو سریع تر از OCZ Vertex 2 Pro نسخه 100 گیگابایتی هستند ، که از کنترلر SandForce استفاده می کند.

تست کپی فایل از بسیاری از فایل های کوچک و فشرده نشده تشکیل می شود. این جایی است که SSD ها معمولاً باهم به مبارزه می پردازند و در گذشته یک هارد دیسک ارزان کندتر از هارد دیسک های سنتی ثابت شده بود. هارد دیسک های دسکتاپی سامسونگ 3.5 اینچی ما توانست در 28 ثانیه تست را انجام دهد و این سریع تر از Seagate Momentus XT نسخه 500 گیگابایتی می باشد. علاوه بر این، درایوهای مکانیکی سریع تر از SSD های ارزان قیمت هستند.

از سوی دیگر ، سامسونگ 470 Series 256GB را می توان در ابتدای نمودار با وجود یک صدرنشینی قانع کننده نسبت به سریع ترین حافظه بعدی ، یعنی Crucial RealSSD C300 256GB مشاهده کرد. حافظه سامسونگ 470 با ظرفیت 256 گیگابایتی 11.6 ثانیه طول کشید تا این تست را با سرعت 121 مگابیت برثانیه انجام دهد. این دقیقاً 18 مگابیت سریعتر از Crucial RealSSD C300 و 47 مگابیت برثانیه سریعتر ا حافظه OCZ Vertex 2 Pro با ظرفیت 100 گیگابایتی محسوب می شود.

ارزیابی ما براساس فایل های کوچک و بزرگ انجام گرفته است. بیشتر حافظه ها سریعتر از آنچه در تست برنامه بودند، عمل کردند و سامسونگ 470 Series با ظرفیت 256 گیگابایت با رسیدن به سرعت 131 مگابیت برثانیه فقط 10.1 ثانیه طول می کشد تا این تست را انجام دهد.

بنچمارک اپلیکیشن های واقعی

آزمایش مدت زمان بوت ویندوز 7 از لحظه ظاهر شدن صفحه بارگیری سیستم عامل به هنگام بارگذاری کامل دسکتاپ ویندوز اندازه گیری می شود. همانطور که مشاهده می کنید همه SSD‌ها عملکرد فوق العاده خوبی در اینجا دارند و تفاوت بسیار کمی بین آنها وجود دارد.

این در حالی بود که ما سامسونگ 470 نسخه 256 گیگابایتی را تست کردیم که ویندوز 7 را حدود 18٪ سریعتر از Crucial RealSSD C300 256GB بارگذاری کرد. نتیجه باعث نشان می دهد که سامسونگ 470 Series نسخه 256 گیگابایتی سریعترین SSD ما در این آزمایش است.

برای تست برنامه ، برنامه های زیر را برای راه اندازی ویندوز 7 اجرا کرده ایم: Internet Explorer ، Outlook 2007 ، Access 2007 ، Excel 2007 ، PowerPoint 2007 ، Publisher 2007 ، Word 2007 و Photoshop CS4. این آزمایش با بارگیری صدای شروع ویندوز 7 تا زمان بارگذاری برنامه نهایی انجام می شود.

سامسونگ 470 نسخه 256 گیگابایتی نیز با وجود کمی کندتر بودن از OCZ Vertex 2 Pro 100GB در اینجا بسیار سریع بود. با زمان بارگذاری فقط 5.2 ثانیه سریعتر از اکثر SSDها و فقط نیم  ثانیه کندتر از حافظه OCZ عمل کرد.

این تست زمان لازم برای راه اندازی Adobe Photoshop CS4 را از زمانی که روی نماد کلیک می کنیم تا زمان بارگذاری کامل برنامه و آماده استفاده بودن ، اندازه گیری می کند. در SSD با قیمت پایین ​​این میزان تقریباً 2 ثانیه طول می کشد و سامسونگ 470 نسخه 256 گیگابایتی تقریباً توانست این میزان را 1.2 ثانیه سپری کند. این تقریباً همان عملکردی است که از حافظه Crucial C300 مشاهده کردیم.

دسته بعدی نتایج هنگام بارگذاری آخرین سطح از کمپین واحد در StarCraft II ثبت شد. بنچمارک را برای دومین بار روی نمایشگر آغاز کردیم و به محض نمایش پیام “کلیک برای اجرا” متوقف می شود.

بازی با استفاده از یک هارد دسکتاپی 3.5 اینچی جهت بارگیری این سطح آزمایش حدود 24 ثانیه زمان برد. سامسونگ سری 470 نسخه 256 گیگابایتی 34.1٪ سریعتر از هارد دیسک بود  و در این بین توانست صدر جدول را به خود اختصاص دهد و درایور Crucial را 2 ثانیه بیشتر شکست دهد.

بنچمارک: CrystalDiskMark 3.0

CrystalDiskMark عملکرد خواندن پی در پی نسبتا قوی را با سرعت 262 مگابیت برثانیه نمایش می گذارد ، این کمی آهسته تر از Crucial RealSSD C300 256GB و قابل مقایسه با درایوهای مانند Kingston SNV425-S2 64GB است. عملکرد نوشتن به طرز چشمگیری قدرتمند بود و با رسیدن به سرعت 257.2 مگابیت در ثانیه ، این به سادگی در نمودارهای موردبحث می تواند سریعترین SSD را با اختلاف 18٪ کنار زند.

در مرحله بعد نتایج تصادفی CrystalDiskMark 512K داریم و همانطور که می بینید عملکرد خواندن متوسط ​​است. در اینجا ما متوجه شدیم که سامسونگ 470 256 گیگابایتی نسبت به Crucial RealSSD C300 256GB بسیار کندتر است و در عین حال از SSD های OCZ Vertex 2 Pro 100GB و ADATA S596 Turbo 32GB عقب مانده است. با این حال ، بار دیگر عملکرد نوشتن در جایی که درایو سامسونگ با قدرت بالا باورنکردنی برابر با 255 مگابیت برثانیه بوده، عملکرد عالی داشته و باعث می شود که 15٪ سریعتر از بهترین SSD بعدی یعنی Crucial RealSSD C300 256GB باشد.

سرانجام نتایج تست تصادفی 4K-QD32 را داریم. نتایج خوانده شده نشان می دهد که درایو سامسونگ 470 نسبت به Crucial C300 256GB بسیار کندتر است ، اگرچه با SSD های OCZ Vertex 2 Pro 100GB و Intel X25-V 40GB مطابقت دارد. عملکرد نوشتن این بار حتی ضعیف تر بود ، و سرعت 75 مگابیت برثانیه را به دنبال دارد که به معنی این بوده سامسونگ سری 470 نسخه 256GB سامسونگ به طور قابل توجهی کندتر از Crucial C300 بود.

بنچمارک: AS SSD Benchmark

این بار ما از بنچمارک AS SSD برای اندازه گیری عملکرد سرعت خواندن و نوشتن پی در پی این حافظه استفاده کردیم. نتایج بسیار شبیه به نتایج ثبت شده توسط بنچمارک CrystalDiskMark است و بنابراین شاهد عملکرد بسیار قوی در سرعت نوشتن از حافظه سامسونگ سری 470 نسخه256GB هستیم.

تست 4K از Samsung 470 Series 256GB کمی دور از انتظار بود و دوباره شاهد عملکرد بسیار ضعیف سرعت خواندن همراه با عملکرد نوشتن نامطلوب هستیم. از بنچمارک SSD می توان برای اندازه گیری زمان دسترسی نیز استفاده کرد و همانطور که می بینید سامسونگ سری 470 چندین بار توانسته سرعت خواندن قوی با زمان دسترسی باورنکردنی در سرعت نوشتن را قابل توجهی ارائه دهد.

بنچمارک: Atto Disk Benchmark

بنچمارک Atto Disk اغلب توسط سازندگان استفاده می شود تا زمان خواندن و نوشتن را ذخیره کرده و سپس محصولات SSD خود را بر اساس این نتایج به بازار عرضه کنند. سامسونگ ادعا می کند که سرعت حافظه آن 256 مگابیت برثانیه است و  درایو سری 470 نسخه 256 گیگابایت می تواند عملکرد خوبی داشته باشد. گذشته از آن در هنگام اجرای تست 128K ما به توان 265 مگابایت در ثانیه دست یافتیم ، بنابراین آنها کمی هزینه بر هستند. تنها SSD های بهتر برای این امر OCZ Vertex 2 Pro 100GB با سرعت 276 مگابیت برثانیه و Crucial C300 256GB بود که به سرعت 286 مگابیت برثانیه رسید.

سامسونگ ادعا می کند سرعت نوشتن 220 مگابیت برثانیه را دارد و ما برای تست 128K به حداکثر سرعت 260 مگابیت در ثانیه رسیدیم. در تست 32K نیز سرعت 224 مگابیت برثانیه را مشاهده کردیم. این حافظه سامسونگ سری 470 نسخه 256 گیگابایتی را در فاصله شگفت انگیزی از SSD های OCZ Vertex 2 40GB و Vertex 2 Pro 100GB قرار داد ، در حالی که در تست های 32K و 128K در رتبه بالاتر از Crucial C300 256GB قرار گرفت.

 

بنچمارک : HD Tune Pro

سامسونگ حافظه سری 470 نسخه 256 گیگابایتی هنگام اندازه گیری عملکرد تصادفی 512 بایتی با سرعت 7.5 مگابیت در ثانیه عملکرد خواندن بسیار مطلوب را در HD Tune Pro نشان می دهد ، و آن را به طور قابل توجهی سریعتر از هر چیز دیگری که تاکنون آزمایش کرده ایم ، به نمایش درآورده است. عملکرد تصادفی 1MB با وجود اینکه کمی با SSD های OCZ Vertex 2 40GB و Crucial C300 256GB بهتر بود ، خود را قوی نشان داد. این موضوع همچنین در مورد نتایج اندازه تصادفی عملکرد انتقال فایل که باعث شده درایو سامسونگ تقریباً در برابر SSD های OCZ Vertex 2 40GB و Crucial C300 قرار بگیرد، رخ داد.

نتایج عملکرد در سرعت نوشتن این حافظه در بنچمارک HD Tune Pro بسیار چشمگیر بود. هنگام اندازه گیری عملکرد 512 بایت ، سامسونگ سری 470 نسخه 256GB سریعترین SSD بود. سپس هنگامی که به عملکرد تصادفی 1MB و تست اندازه گیری تصادفی فایل نگاه می کنید ، سامسونگ 470 در قسمت دیگری از نمودار قرار گرفته است.

سخن آخر

سامسونگ سری 470 نسخه 256GB در تست ها ما را غافلگیر نمود. این دستاورد آرام از هیچ جا نیامد تا بر نمودارهای عملکردی ما با عملکرد ستاره ای مسلط شود. از نظر عملکرد خام ، سری 470 سامسونگ درست در همان جا قرار دارد که با  Crusial RealSSD C300 قرار داشته و گاهی نیز فراتر می رود.

سرعت نوشتن فوق العاده ای که در بنچمارک ها دیدیم ، در تست های مهم واقعی هم آشکار شد. سامسونگ سری 4700 نسخه 256GB رکوردهای جدیدی را در تست های انتقال ISO ، برنامه و بازی کسب کرده است. سپس هنگام اندازه گیری با اجرا برنامه ، سامسونگ سری 4700 نسخه 256GB همچنان ما را تحت تأثیر قرار داد. زمان بوت شدن ویندوز 7 و نتایج اجرا بازی StarCraft II قابل توجه بودند.

در مرحله بنچمارک غیرواقعی ، سامسونگ سری 4700 نسخه 256GB عملکرد قوی را در اکثر موارد نشان می داد ، اگرچه یک ضعف آشکار هم ظاهر می شد. عملکرد NCQ برای هر دو سرعت خواندن و نوشتن نسبتاً ضعیف است ، که هنگام اجرای تست هایی چون Thread CrystalDiskMark Random 4K-QD32 و AS SSD Benchmark 4K-64 کاملاً افشا شد.

اگرچه عملکرد قابل توجهی در این حافظه مشاهده کردیم اما انتظار ما از سامسونگ سری 4700 نسخه 256GB بیشتر بود. با توجه به شرایط امروز ، نسخه 256 گیگابایتی که ما آن را آزمایش کرده ایم 550 دلار است ، در حالی که نسخه 128 گیگابایتی با هزینه 280 دلاری قابل تهیه بوده و نسخه 64 گیگابایتی را تنها با 140 دلار می توان خرید.  اما نمی توان آن را حافظه ارزانی تلقی کرد. اگر سامسونگ سری 4700 نسخه 256GB به عنوان یک مدل کمتر از 150 دلار ارزشمند است.

در حالی که ما از قیمت نسخه 64 گیگابایتی راضی هستیم ، درایو 256 گیگابایتی کمی گران به نظر می رسد. با قیمت 550 دلار ، سامسونگ 470 سری 256 گیگابایتی مشابه Crucial C300 256GB است و تقریباً 100 دلار گرانتر از OCZ Vertex 2 240GB SSD محسوب می شود. SSD های 256 گیگابایتی تعداد زیادی در بازار ندارند  و ما گمان می کنیم که خریداران زیادی در مقایسه با 160 گیگابایت و درایوهای کم حجم تر هم ندارند ، اما اگر شما به دنبال هزینه مطلوب برای درایو اس اس دی 256 گیگابایتی هستید، محصول سامسونگ نسبت به Vertex 2 ارزشمندتر است.

این حافظه طراحی زیبایی داشته که ترکیبی از فلز و پلاستیک بوده و با رنگ خاکستری، نقره ای و نارنجی جذاب به نظر می رسد. بنابراین نباید در بحث ظاهری آن را نامطلوب دانست. حافظه سامسونگ یک خرید فوق العاده باتوجه به  قیمت مناسبش محسوب می شود، هنگامی که آن را با رقبایی نظیر Crucial RealSSD C300 مقایسه می کنیم.

https://www.techspot.com/review/340-samsung-470-series-ssd/page11.html


 

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.